Oppstart utsettes grunnet Covid-19På dette 6 ukers kurset går vi gjennom ulike temaer som er knyttet til en endring av kostholdet og livsstilen, både med tanke på å styrke betennelsesforsvaret samt å legge til rette for en bedre mage- og tarmhelse. Fokuset er derfor på betennelsesdempende og magevennlig mat.
Vi starter med hvordan du bør gå frem, og hvor målet bør være en varig endring. Planlegging, smarte matvarer å ha i hus, hvilke mat du bør ha fokus på, lav FODMAP vennlig mat, gode smaker og smarte matvarebytter for å nevne noe. Du blir gjort oppmerksom på erstatningsprodukter for matvarene du bør unngå.
På kurset får du:
Velkommen på kurs!
Tid: Oppstart utsatt på ubestemt tid Sted: Helsehuset Stokke AS, Stokkeveien 55, 3160 Stokke Tid: kr 1800,- pr deltager |
Gurkemeie og ingefær er viktige betennelsesdempende matvarer
Naturens egen kortison! |