Mat for helsa
  • Hjem
  • Ned i vekt
  • Mat som medisin
  • Kurs
    • "NED I VEKT"
    • "MAT SOM MEDISIN"
    • "Jobb & Helse"
  • møt LILLIAN
  • TA KONTAKT :)
  • Hjem
  • Ned i vekt
  • Mat som medisin
  • Kurs
    • "NED I VEKT"
    • "MAT SOM MEDISIN"
    • "Jobb & Helse"
  • møt LILLIAN
  • TA KONTAKT :)

KURS:
MAT SOM MEDISIN

Kurs i gruppe 

På dette 4 ukers kurset går vi gjennom ulike temaer som er knyttet til en endring av kostholdet og livsstilen, både med tanke på å styrke betennelsesforsvaret samt å legge til rette for en bedre mage- og tarmhelse. 
Vi starter med hvordan du bør gå frem for å gjøre smarte endringer, og hvor målet bør være en hverdag du kan leve godt, samt gi deg bedre helse og energi.
Hvordan planlegge på best mulig måte, basis matvarer, variasjon i kosten, lav FODMAP, gode smaker, tilrettelagte oppskrifter og smarte matvarebytter for å nevne noe. 

På kurset får du:
  • God oppfølging og kurs i gruppe
  • Ukentlig samlinger ca 1,5 time pr kursdag
  • Oppskrifter
  • Egne handlelister 
  • Ulike tema hver uke
  • Oppsummert materiell på mail etter kurskveldene
  • Hjelp til planlegging og innkjøp
  • Tilrettelegging for varig endring til et betennelsesdempende og mage-vennlig kosthold

Er dere en vennegjeng eller kollegaer som vil gå sammen på kurs?
​
​Ta kontakt - jeg tilbyr også foredrag på 1 dag/helg



send mail for mer informasjon "mat som medisin"
Picture
Gurkemeie og ingefær er viktige betennelsesdempende matvarer
Naturens egen kortison!

Picture
Picture
​Org.nr: 925 41 6401

Tønsberg, Vestfold
matforhelsa 2020 / Foto og webdesign: Ragnhild Løvvold