Mat for helsa
  • Hjem
  • Ned i vekt
  • Mat som medisin
  • Kurs
    • "NED I VEKT"
    • "MAT SOM MEDISIN"
    • "Jobb & Helse"
  • møt LILLIAN
  • TA KONTAKT :)
  • Hjem
  • Ned i vekt
  • Mat som medisin
  • Kurs
    • "NED I VEKT"
    • "MAT SOM MEDISIN"
    • "Jobb & Helse"
  • møt LILLIAN
  • TA KONTAKT :)

KURS:
MAT SOM MEDISIN

Oppstart utsettes grunnet Covid-19

På dette 6 ukers kurset går vi gjennom ulike temaer som er knyttet til en endring av kostholdet og livsstilen, både med tanke på å styrke betennelsesforsvaret samt å legge til rette for en bedre mage- og tarmhelse. Fokuset er derfor på betennelsesdempende og magevennlig mat.
Vi starter med hvordan du bør gå frem, og hvor målet bør være en varig endring. Planlegging, smarte matvarer å ha i hus, hvilke mat du bør ha fokus på, lav FODMAP vennlig mat, gode smaker og smarte matvarebytter for å nevne noe. Du blir gjort oppmerksom på erstatningsprodukter for matvarene du bør unngå.

På kurset får du:
  • God oppfølging (begrenset antall deltagere, maks 12 i gruppa)
  • Ukentlig samlinger, minimum 60 min
  • Tanita kroppsanalyse før oppstart
  • 4 ukers kostholdsplan, mange oppskrifter å velge i
  • Ulike tema hver uke
  • Oppfølging og oppsummert materiell på mail etter kurskveldene
  • Hjelp til planlegging og innkjøp, matvarer du bør ha i hus
  • Tilrettelegging for varig endring til et betennelsesdempende og magevennlig kosthold

Velkommen på kurs!
​ 

Tid:  Oppstart utsatt på ubestemt tid
Sted: Helsehuset Stokke AS, Stokkeveien 55, 3160 Stokke
Tid: kr 1800,- pr deltager

send mail og meld deg på "mat som medisin"
Picture
Gurkemeie og ingefær er viktige betennelsesdempende matvarer
Naturens egen kortison!

Picture
Picture
Lillian Eriksen
​95 16 88 73
​Helsehuset Stokke AS

Stokkeveien 55, 3160 Stokke
​Org.nr: 925 41 6401
matforhelsa 2020 / Foto og webdesign: Ragnhild Løvvold